SPR Kirkkonummi-Siuntio osasto

Tervetuloa mukaan Punaisen Ristin toimintaan!
Haluatko mukavaan harrastustoimintaan, joka tuottaa hyvää mieltä itsellesi ja jollekin toiselle.

SPR

SPR Kirkkonummi-Siuntio osaston toiminnassa voit olla
mukana mm:

 • EA-toiminnassa
 • EU:n ruoka-apu projektissa ja hävikkiruokajakelussa
 • Ystävätoiminnassa
 • Saattajana kauppa- ja lääkärikäynneillä
 • Monikulttuurisessa toiminnassa
 • Psykososiaalisen tuen hälytysryhmässä
 • Kotimaan avussa
 • Keräyksissä
 • Apuna yksittäisissä tapahtumissa tai tapahtumien
  järjestelyissä.

Into Club

Into Clubbing avoimet ovet 29.8. 9:00-13:00

Tervetuloa kokeilemaan Kirkkonummen parasta ryhmäliikuntaa sekä avaria, monipuolisia kuntosaleja. Tarkempi ohjelma Into Clubin somekanavissa sekä kotisivuillamme!

Into Club

Tutustu Inton terveen elämän keskukseen veloituksetta.

www.intowellness.fi

Kirkkonummen seurakunnat, Kyrkslätts församlingar

Hengellinen yhteisö

Kirkkonummen suomalainen seurakunta
Kyrkslätts svenska församling

Kirkkonummen kaverikoirat

Kirkkonummen kaverikoirat piristävät kuntalaisten arkea

Joko sinä olet bongannut ja rapsuttanut oranssiin huiviin pukeutunutta koiraa? Kirkkonummella kaverikoirat vierailevat säännöllisesti palvelutalolla, Volskodissa, hoivakoti Lehmuskartanossa, Valkokullassa sekä Sepänkodissa. Koiria voi myös tavata mm. Kirkkonummi-päivillä, kansalaisopiston kevätjuhlissa ja kirjastojen kerhoissa. Tällä hetkellä toiminta laitoksissa on koronan takia tauolla, ja odotamme turvallisempia aikoja.

Suomen Kennelliiton kaverikoiratoiminta on vapaaehtoistoimintaa, jossa koiran avulla tuodaan iloa ja elämyksiä ihmisille, joilla ei ole mahdollisuutta oman lemmikin pitoon. Kaverikoirat ja ohjaajat vierailevat mm. lasten, kehitysvammaisten ja vanhusten luona. Eläimen läsnäololla ja kosketuksella on monta hyviä vaikutuksia. Kaverikoirat ovat tavallisia kotikoiria ja niiden omistajat vapaaehtoisia maallikkoja.

Ryhmässämme on myös lukukoira. Koira innostaa lukemaan. Koira ei arvostele eikä huomauttele virheistä, hitaudesta tai epäröinnistä. Sen läsnäolo rentouttaa lukijaa ja lievittää stressiä. Lukukoirat työskentelevät pääasiassa kirjastoissa.

Tule mukaan tähän innostavaan ja antoisaan toimintaan!

Lisätietoja toiminnasta:

Kyrksläyynejdens Ungdomsförbund KNUf r.f./ Luckan Kyrkslätt

Luckan on suomenruotsalainen informaatio- ja kulttuurikeskus.

Täällä voit lukea ruotsinkielisiä päivälehtiä, ostaa kirjallisuutta sekä konserttilippuja ja lippuja muihin tapahtumiin. Meiltä liput Lippupisteen, Ticketmasterin sekä Netticket tapahtumiin. Täällä toimii myös kunnan matkailuneuvonta. Tervetuloa!

Avoinna arkisin 9-16 ja lauantaisin 11-14, syyskuu-toukokuu. 29.6-31.7 arkisin 10-16. Kesälauantait suljettu. Löydät meidät kauppakeskus Kirsikasta, Osoite: Saloviuksentie 3, 02400 Kirkkonummi.

Luckan erbjuder finlandssvensk information och olika kulturtjänster över hela Svenskfinland.

Luckan finns på tio orter i landet. Hos oss finns omfattande kunskap och information om service, kultur och aktiviteter i Svenskfinland. Flera Luckor upprätthåller scen- och utställningsmöjligheter för konst- och kulturproduktion.
Vi säljer biljetter till en stor mängd evenemang över hela landet och till de flesta svenskspråkiga teatrar, konserter och tillställningar i respektive region. Via vårt biljettsystemet kan såväl kunder som programarrangörer förmånligt inhandla eller förmedla biljetter.